Fisken på disken

Merimakasiinin ja Fisken på Diskenin noutoravintola

Legendaarinen Ravintola Merimakasiini, moderni klassiseen keittotaitoon nojaava sisarravintola Fisken på Disken ja viinien sekä muiden juomien maahantuoja Viinitie tuovat suositut klassikot saataville noutoannoksina juomapuolta unohtamatta. Uusi torstaina 9.4.2020 klo 11 MUK-1 viiniautoon avattava noutoravintola palvelee toistaiseksi torstaista sunnuntaihin. Ruoan voi noutaa vaikka drive in -tyyliin, sillä autolla pääsee kätevästi ajamaan suoraan Merimakasiinin etupihalle, missä viiniauto on.

Ravintola Merimakasiini ja Fisken på Disken ovat molemmat ehtineet olla jo tovin suljettuina. Vallitsevassa poikkeustilanteessa perinteet on tehty rikottavaksi ja perinteisesti Hietalahdenrannassa meren äärellä sekä Kampin Korttelissa nautittuja klassikkoannoksia voi toistaiseksi noutaa nautittavaksi myös omassa kodissa tai Hietalahdenrannan kivetyksillä turvaväli säilyttäen.

Sosiaalisessa mediassa tieto noutoravintolan avaamisesta on otettu lämmöllä vastaan. Parhaillaan Merimakasiinin ja Fisken på Diskenin Facebook-sivuilla voi äänestää nimeä uudelle noutoravintolalle. Noutoravintolan nimi päästää julistamaan vielä pääsiäisen aikana. Ruokalistalla on tilattavissa Merimakasiinin bouillabaisse, Fisken på Diskenin the lohikeitto sekä tietenkin ostereita. Lämpimät sopat sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen vaikka koko perheen ruoaksi ja ostereita suositellaan alkuruoaksi tai trendin mukaisesti etänä pidettäville after workeille.

Ravintola Merimakasiini, Fisken på Disken ja Viinitie toivottavat lämpimästi tervetulleeksi uudet ja vanhat tuttavuudet kokeilemaan perinteisen tyylin ainutlaatuista noutomahdollisuutta kulkuvälineestä riippumatta. Ravintola Merimakasiiniin on helppoa saapua myös autolla, ja auton saa noudon ajaksi kätevästi aivan sisäänkäynnin läheisyyteen.

SOPPA & OSTERI -MENU

Fine de claire -osterit
3 € / kpl

Merimakasiinin bouillabaisse
pieni 10 €, iso 17 €

Fiskenin the lohikeitto
pieni 12 €, iso 20 €

Juomat: 

Limut ja Bonaqua 3 €/plo
Alkoholiton Moritz Lager 5 € / plo
Moritz Lager (tulossa pian!)
Kahvi 2 €

Maksutavat:

Pankki- ja luottokortit sekä lounassetelit (Smartum myös).
Vastuullisuuden nimissä käteistä ei oteta vastaan.

TILAUKSET

Puhelimitse  + 358 9 607 299
Sähköpostitse ravintola@merimakasiini.fi
TableOnlinen kautta (tulossa pian)

AUKIOLOAJAT

to 9.4. alkaen
to-pe 11-18
la-su 13-18

SIJAINTI

Ravintola Merimakasiinin etupiha.
Hietalahdenranta 14, 00180 Helsinki

Ravintola Merimakasiini on legendaarinen kalaravintola Helsingissä Hietalahdenrannassa. Kalaravintolan erikoisuuksiin kuuluvat herkulliset tuoreet äyriäiset kalaruokien lisäksi kasvis- ja lihavaihtoehtoja unohtamatta.

Fisken på Disken on moderni klassiseen keittotaitoon nojaava kala- ja äyriäisravintola, mikä toimii normaalisti Kampin Korttelissa.

Viinitie Oy on vuonna 2003 perustettu viinejä, pienpanimo-oluita, laatutisleitä ja muita juomatuotteita sekä Coravin-viinilaitetta maahantuova yritys.